vineri, 26 februarie 2016

Ce functii trebuie sa aiba niste microcamere video eficiente?




Cu siguranta, niste microcamere video iti pot face viata mai usoara. Daca in urma cu 20 de ani, simpla idee a unor astfel de accesorii parea fantezista si mult prea futurista, astazi, niste microcamerevideo pot fi achizitionate cu usurinta, din orice magazin online de supraveghere si pot sa isi arate eficienta in mai multe ramuri. Astfel, pot fi excelente acasa, pentru a prefeni diverse infractiuni, cum ar fi talhariile, pot fi excelente la birou, pentru supravegherea angajatilor si evident, pot sa fie elementul principal atunci cand vrei sa iti supraveghezi partenerul de viata, pe care il banuiesti de infidelitate.

Care sunt, insa, elementele pe care trebuie sa le contina niste micro camere spy eficiente?


- Marimea. In primul rand, trebuie sa fie cat mai mici. Ideea principala a unor microcamere este aceea de a fi suficient de mici pentru a putea fi ascunse. Acestea sunt ascunse in senzorii de fum, in aerul conditionat, in prize, brichete, nasturi si multe alte elemente care pot fi si ele, la randul lor, de dimensiuni reduse. Astfel, dimensiunea devine o caracteristica esentiala si trebuie sa fie cat mai mica.
- Inregistrarea video la o calitate foarte buna. Este foarte important sa ai parte de claritate, deoarece in caz contrar, s-ar putea ca scopul camerei sa nu fie atins iar investitia sa fie inutila.
- Functie de reportofon. Este o alta caracteristica de care orice camera moderna, care se respecta, nu are cum sa se lipseasca. Practic, orice filmulet fara sonor, are un mare minus. Asigura-te ca achizitionezi o camera care are si functia de reportofon, pentru a te  bucura la maxim de eficienta sa .
- Senzor de miscare. De cele mai multe ori, spatiul de stocare a imaginilor nu este unul urias. Acesta nu depaseste filmarea a mai mult de cateva zile sau, in cel mai bun caz, cateva zeci de zile. Un senzor de miscare este deosebit de important, deoarece asigura filmarea doar in momentul in care este sesizata o miscare. Astfel, o camera poate sa filmeze ani intregi, pe acelasi card de memorie.
- Autonomie cat mai mare. Autonomia este un alt element foarte important. Este bine sa ascunzi camera intr-un spatiun de unde se poate alimenta direct cu energie electrica. Daca nu este posibil insa, este indicat sa optezi pentru o camera cu autonomie suficient de mare, incat sa nu fii nevoit sa mergi in fiecare zi pentru a o incarca.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu